lørdag 22. august 2009

På besøk hos lillesøster



Søstrene Svensson...skjønne ikke korsen alle kan si at vi e søskenlik...*kremt*...



Forrige helg....
Hadde æ fri.....og fant plutselig ut at d va kjekt å kunne benytte studentrabatten med hurtigbåten t Tromsø. Så æ røska me mæ mine to familiære, og hoppa på båten. Sia d ikke blir nå Parken- eller Døgnvill-festival på oss i år, va d godt å ta ei helg i Nordens Paris.
Destinasjonen va enkel, vi sku se drømmeleiligheta t ho lillesøster på nært hold; nu har ho fortalt og forklart i det uendelige, men æ ville få bekrefta en gang førr alle om den va så fantastisk som ho sku ha d t- og ja, d va den! til og med æ kunne flytta t Tromsø igjen, bare førr å få bodd i den leiligheta... Med Tromsøs gå-gate (om man kan kalle d d..?) som nærmeste nabo, og fantastisk utsikt, e d ikke rart dem trives i drømmen i 4. etasje.

Fredagen gikk t rekreasjon og kortspill, æ e jo så stolt av å mestre Kanasta at vi måtte jo spille nån runda. Men, æ og Marita treng visst litt mer trening, førr vi tapte hele greia. som ho Ragnhild villa sagt, så e bi "nån dumme unga..." :) Delku fant sæ godt t rette i sakkosekken, og kosa sæ minst like mye som æ gjorde.



Delku fant plassen sin i sakkosekken t "tantene" Ida og Marita.


Hørte rykta om at d sku bli ut en tur på lørdagen, så d va bare å hive sæ rundt. Og d va koseli, Magnus dro på guttekveld lamme Runar og Raymond, så da fikk vi jenten skravle i fred. Vi fikk trava rundt på et par uteplassa før vi havna på Flyt lamme guttan, æ va litt surken førr at æ ikke fikk dansa Swing, men æ godtok d under tvil :).På tross av at vi blei konfrontert med bygdespøkelset og alt det representere, hadde vi d kjempegøy; sånn e d vel å komme fra Ballangen.





Husvertan.. :)

D va en arti tur på byen, og tia gikk så alt førr fort før søndagen kom krypanes ubønnhørlig. Etter et nytt slag Kanasta, et lite besøk av han Burger King, va d bare å kave sæ ned t båten og returnere t Harstad. D va godt å reise bort litt, få tankan over på nå anna enn budsjetta og spinningtima og bare slappe av i den KNALL lilla (!!) sofaen t Ida og fruen.


Konklusjonen e at æ trives i Tromsø, og d sku ikke forbause mæ om man flytte dit en snartur. Spesielt sia æ kjenne d røske i familie-nerven alt førr ofte, savnet etter mitt eget kjøtt og blod overrumple mæ innimellom; little sis', I love you! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar